EXPO

Behoort u tot het hogere marktsegment? Dan faciliteren wij de ontwikkeling en bouw van uw beursstands en andere promotions. Dit zijn altijd eyecatchers: de stands waar bezoekers over praten. Dat komt omdat wij de nieuwste materialen en constructies gebruiken en licht, geluid en media integreren.

ISSOS - Expo
Troelstra & De Vries, Bouwbeurs 2015

Bij voorkeur werken wij vanaf de vroegste fase samen met de ontwerper. Dit brengt het ontwerp vaak verder. We delen onze ervaring en ideeën over constructie, inrichting en duurzaam gebruik. Gezamenlijk komen we dan tot het allerbeste resultaat. Met onze stands komen wij op toonaangevende beurzen, in binnen- en buitenland.

Meestal denken wij al in de vroegste fase mee over het ontwerp van de beursstand. Samenwerken op deze manier brengt het ontwerp namelijk verder. Wij delen onze ideeën over de constructie, over de voor- en nadelen van materialen enzovoort . Door onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt en wat niet. Daarnaast zijn wij als geen ander op de hoogte van de laatste trends in Expo en promotions.

ISSOS - Expo
Greenspeed, Interclean 2016
ISSOS - Expo
Jabugo bar Iberico Foodhallen Amsterdam

De productie van de beursstand vindt plaats in onze productiehal in Aalsmeer. Hier hebben wij ook ruime opslagfaciliteiten voor uw stand. Stands zijn immers multi-inzetbaar. Vervoer verzorgen wij uiteraard ook.

Het opbouwen van de stand gebeurt uiteraard op locatie, in binnen- en buitenland.

Als ontwerper is het heel fijn samenwerken met Issos. Elk project, groot of klein, is een gezamenlijke zoektocht naar mogelijkheden, oplossingen en innovaties. We streven beide naar kwaliteit en continuïteit. Ons doel is het creëren van bijzondere werelden .....

NiO, Mark Niewenhuis