Over ons

In onze productiehal werken wij met een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Hier werken onze meubelmakers en monteurs met o.a. 3D-printers, een piepschuim-snijmachine, opdeelzaagmachines en vacuümtafels. Onlangs is ook een complete “lijmstraat” in gebruik genomen met platen- en kantenlijmmachines.

ISSOS – Over ons
Duurzaam

MVO

Het maatschappelijk belang van duurzaam werken gaat ons allemaal aan. Wij vinden het vanzelfsprekend concrete acties te ondernemen voor een beter milieu, gezonde medewerkers en betrokkenheid bij onze omgeving.

Sinds 2006 zijn wij  FSC gecertificeerd; een must voor elk bedrijf dat veel met hout werkt. Met dit keurmerk laten we zien dat wij alleen hout gebruiken uit verantwoord beheerde bossen.

Wij hebben zonnepanelen op het gehele dak van onze productiehal geplaatst. Onze materiaalkringloop is zoveel mogelijk gesloten. Door deze manier van afvalverwerking dragen wij graag ons steentje bij.

Kwaliteit

KWALITEIT

Onze producten en diensten zijn van een zeer hoog niveau. Dat blijkt uit de positieve verhalen van onze klanten en zeker ook uit onze certificering. Ons ISO 9001-certificaat geeft bijvoorbeeld aan dat wij onze processen doorlopend verbeteren. Ook van al onze leveranciers en onderaannemers verwachten wij niets minder. Met het VCA-certificaat laten we zien dat we voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het terrein van veiligheid, gezondheid en milieu.
Beveiligde omgeving

EXPERT IN BEVEILIGDE OMGEVINGEN

Wij zijn expert als het gaat om werken in beveiligde omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan ministeries, ambassades, bankkantoren en Amsterdam Schiphol Airport. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften.  Ze zijn getraind op een correcte naleving en uitgebreid gescreend door onder andere de Koninklijke Marechaussee en ABN Amro Veiligheidszaken.
Turnkey

TURNKEY INRICHTING

Een kantoor is allang niet meer alleen een gebouw met een lobby, werkplekken en een bedrijfskantine. Een kantoor in de huidige tijd faciliteert inspiratie en prestaties. Mensen moeten zich er thuis voelen, elkaar ontmoeten of juist in stilte kunnen werken. Het kantoor moet het verhaal van uw bedrijf ondersteunen. Van boardroom tot fietsenstalling, wij maken er iets bijzonders van!

LEERBEDRIJF

Kenniscentrum Stichting Hout & Meubel (SH&M) begeleidt zo’n 3.200 erkende leerbedrijven bij het opleiden van ruim 4.000 leerlingen tot de professionele vakmensen van morgen. SH&M is verantwoordelijk voor de juiste condities voor stages en leerbanen en de diplomastructuur in het middelbaar beroepsonderwijs.

Issos is sinds 1998 een SH&M erkend leerbedrijf. Leerlingen maken bij ons kennis met alle facetten van de interieurbouw en doen waardevolle werkervaring op. Na de stage vervolgen sommige leerlingen hun opleiding, op school of elders. Sommigen zijn, na afronding, bij ons in dienst getreden.