13 Januari 2017

Ook dit jaar hebben wij enkele stands voor de Horecava 2017 geproduceerd en ingericht.

De Horecava is van 9 t/m 12 januari jl. gehouden in de RAI in Amsterdam en is de ontmoetingsplaats voor professionals in de foodservice industrie.

Eén stand is gebouwd in opdracht van SVH, Stichting Vakbekwaamheid Horeca. Het kerndoel van SVH is het vergroten van vakbewaamheid in de horeca. Hiervoor biedt zij leermiddelen en examens aan voor zowel opleiders als ondernemers. De stand is volledig in lijn gebracht met de nieuwe SVH huisstijl. In de stand konden bezoekers zich laten informeren over de werkzaamheden en het cursusaanbod. Opvallend element van de stand was het pyramidevormige dak, waarin LED-verlichting was verwerkt. Ook in de achterwand was LED opgenomen, naast grote afbeeldingen van bekende Nederlandse chefs.

De andere stand is geproduceerd in opdracht van NicIce, producent van alle denkbare softijsproducten, ontstaan uit een samengaan van Frusco en Frisiana. In deze stand lag de nadruk vooral op het kennismaken met en proeven van de nieuwste producten.