Begin dit jaar hebben wij een donatie gedaan aan het Nationaal Dovenfonds. Het bedrag dat wij uitsparen door het digitaal versturen van onze Kerst- en Nieuwjaarsgroet schenken wij sinds enige jaren aan een goed doel.

Wij kiezen ieder jaar een ander goed doel dat wij een warm hart toedragen. Eind vorig jaar was het Nationaal Dovenfonds dus aan de beurt. Het fonds subsidieert projecten die primair tot doel hebben de positie van doven binnen onze samenleving op enigerlei wijze te versterken. Daaronder vallen ook projecten die het zelfbewustzijn en de eigen identiteit van doven versterken en die de ontwikkeling van de dovencultuur bevorderen.

Namens het bestuur ontvingen wij van voorzitter Boris Pavloff een verklaring. Hierin bedankt hij Issos hartelijk voor de bijdrage. Wij zijn blij deze geleverd te hebben en wensen het Nationaal Dovenfonds veel succes met haar goede werk.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten