Onlangs hebben wij de renovatie en herinrichting van KVK in Utrecht afgerond. Voor dit project hebben wij alle 6 etages, het openbare entreegebied en het dakterras, van het kantoor aan de Sint Jacobsstraat deels verbouwd en opnieuw ingericht.

De werkzaamheden (van najaar 2018 tot en met voorjaar 2020) zijn in twee fases verricht:

fase 1: etages 5 en 6

fase 2: etages 1 tot en met 4 en openbaar entreegebied

Alle etages zijn, na een grondige en verduurzamende verbouwing, in lijn gebracht met de nieuwe huisstijl van KVK.

De nieuwe inrichting is eigentijds, speels, kleurrijk en vormt een uitnodigende en inspirerende plek voor medewerkers en bezoekers. Nieuwe receptiebalies, een modern bedrijfsrestaurant, nieuw maatwerkmeubilair, alles in een natuurlijke en bloemrijke omgeving. XL prints sieren de  wanden en er is gebruik gemaakt van natuurlijke en ook hergebruikte materialen. Onder andere hout en mospanelen zijn verwerkt, zowel in de hoogte als langs de wanden van de diverse ruimten. Nieuwe manieren van werken en overleg zijn mogelijk gemaakt. Hiervoor zijn o.a. aanland- en scrumplekken ingericht. Op de etages hebben wij tevens de E&W installaties aangepast en opgewaardeerd.

Het openbare entreegebied is als laatste verbouwd en opnieuw ingericht: dit project is door ons in vijf subfases uitgevoerd. Ook hier zijn de E&W installaties aangepast en opgewaardeerd. Daarnaast hebben wij voor het entreegebied divers maatwerkmeubilair geproduceerd en geïnstalleerd, o.a. een imposante receptiebalie, openbare en meer private inschrijfbalies, maar ook zelfservice inschrijfbalies,  lockerkasten en divers horeca meubilair.

Ook de buitenruimte van het bedrijfsrestaurant hebben wij voorzien van speels maatwerkmeubilair; de “Zanzibar-look” biedt hier medewerkers een prettige en ontspannende lunch- of bespreek omgeving.