In de onlangs geopende Mall of the Netherlands in Leidschendam hebben wij een opvallend en uniek maatwerkmeubel geïnstalleerd.

Het concept Waffle Island is al sinds 2012 bekend in Engeland en heeft nu een eerste vestiging geopend in shoppers walhalla Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Hier hebben wij, in opdracht van Waffle Island Ltd., een uniek en kleurrijk verkoopeiland geproduceerd en geïnstalleerd. Het winkelend publiek kan hier terecht voor o.a. wafels, milkshakes, crêpes en andere zoete lekkernijen.

Het ovale verkoopeiland meet 18 men is opgebouwd uit kastrompen met een ombouw van Ecoplex. Deze ombouw is volledig afgewerkt met kleurrijke mozaiektegeltjes.  Aan de bovenzijde hiervan bevindt zich een roze “topping” van HI-MACS Solid Surface.  De foodpresentatie elementen zijn vervaardigd met gehard glas, RVS en HI-MACS werkbladen. Aan de buitenzijde van het meubel hebben wij vier zitelementen geplaatst. Een roze Koreaanse Sakura boom fleurt het eiland nog meer op.

Wij hebben het eiland voorzien van uitgefreesde logo’s, voorzien van LED verlichting. Hiervoor hebben wij ook de volledige E & W installatie verricht.

Het verkoopeiland is ontworpen door Mark Niewenhuis van Ni-O for 3D Communication.