De maatregelen van de aanpak van het coronavirus raken ons allemaal. Zo ook de bouwactiviteiten op Schiphol. De luchtvaart neemt af en de operatie concentreert zich daarmee op het afbouwen naar een Kern Schiphol. Op dit moment zijn alleen de D en E pieren nog  operationeel om de luchthaven zo efficiënt en effectief te laten draaien.

De regering heeft aangegeven dat bouwwerkzaamheden door mogen gaan. Wat Schiphol en Issos betreft gaan de bouwactiviteiten dan ook zoveel mogelijk door, onder de voorwaarde dat veiligheid en kwaliteit geborgd zijn. Onze werkzaamheden en de herinrichting van de E-pier zetten wij vooralsnog “gewoon” voort.

Veilig het werk uit kunnen voeren is natuurlijk het belangrijkste uitgangspunt bij de bouwactiviteiten. Schiphol en Issos volgen hiervoor de richtlijnen van het RIVM voor de veiligheid van iedereen die op de luchthaven aan het werk is. Ook Bouwend Nederland heeft aandachtspunten geformuleerd in het protocol “Samen veilig doorwerken”, voor het werken op de bouwplaats. Onze medewerkers op locatie volgen ook deze strikt op.

 

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten