INTERIEURBOUW

Het woord zegt het al …. Wij bouwen interieurs! Wij weten als geen ander dat een goede inrichting van uw commerciële ruimte of werkomgeving enorm belangrijk is. Een goede inrichting ondersteunt uw visie op uw activiteiten en speelt een belangrijke rol bij uw merkimago. Het is belangrijk voor uw succes!

Bankkantoor 3.0 ABN AMRO Amstelveen

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan. Kantoren, winkels, restaurants, publieke ruimtes, noem maar op. Een goed interieur is functioneel. Het haalt alles uit de ruimte en bepaalt de uitstraling van een bedrijf of publieke instelling.

Dat zit 'm niet alleen in de het ontwerp en de constructie. Ook de kwaliteit van bouwen en bijvoorbeeld keuzes in materiaal zijn daarbij belangrijk. Als geen ander beheersen wij elke discipline van dit vak.
Onze kracht hierbij is de combinatie van bouw, interieurbouw en de productie van maatwerkmeubels.

Dit biedt onze opdrachtgevers voordelen:
Een bestaande ruimte is bij ons niet in beton gegoten. Is het beter een toegang te verplaatsen? Kan een ruimte uitgebreid worden of een verdieping efficiënter ingedeeld? Dankzij onze "one-stop-shop" aanpak komen wij met een open blik tot de mooiste en best oplossingen. Deze zijn bovendien toekomstbestendig, zowel qua design als onderhoudskosten.

Bij ons gaan bouw en interieurbouw hand in hand. Bouwtechnische keuzes sluiten naadloos aan op de productie van de inrichting. U bent hiermee verlost van de -vaak ingewikkelde- afstemming tussen verschillende partijen. Dit kunt u gerust aan ons overlaten. Uw project loopt daardoor geen onnodige vertraging op.

"de Brinck" Nieuw Unicum Zandvoort
ISSOS Interieurbouw
Brasserie & Loungebar DenK Duin en Kruidberg

Koppes Bouwkunde werkt al geruime tijd prettig samen met Issos voor ABN AMRO. Vele opwaarderingen van bankkantoren, realisatie van geldautomatenruimtes en verbouwingen hebben wij in goed overleg respectievelijk samenspel gerealiseerd. Daar waar wij soms genoodzaakt zijn bijna het onmogelijke te vragen in de uitvoering, is Issos toch in staat de planning en kwaliteit van het werk waar te maken. En dat is heel fijn voor de opdrachtgever.
De creativiteit die door Issos aan de dag wordt gelegd bij complexere uitvoeringen van verbouwingen en verdere uitwerking van onze ontwerp ideeën ten aanzien van meubilair en vast timmerwerk, zonder de esthetica uit het oog te verliezen, is voor ons en de opdrachtgever zeer prettig.

Robert Koppes
directeur Koppes Bouwkunde BV