Tijdens het Issos Bedrijfsfeest op 22 juni jl. hebben wij ook twee collega’s van het eerste uur in het zonnetje gezet. John van Wijk (r) en Wim Groen (l) zijn allebei in de zomer van 1994 bij Issos in dienst getreden en nu dus al weer 25 jaar aan ons bedrijf verbonden. Reden genoeg om de jubilarissen, in het bijzijn van hun families en collega’s, hiervoor uitgebreid te bedanken. In de speech namens de directie zijn herinneringen opgehaald en werd een traditioneel “gouden” horloge overhandigd. Daarnaast werd een passend cadeau aan beide families aangeboden.

Wij zijn trots en blij dat John en Wim al zo lang aan Issos verbonden zijn. Met elkaar hebben wij de start en de gestage ontwikkeling van Issos meegemaakt. Wij hopen dat zij nog lange tijd hun waardevolle bijdrage aan het bedrijf zullen blijven leveren. John op de projecten en Wim aan de projecten!NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten