MAATWERK MEUBELS

Maatwerkmeubels zijn vaak onderdeel van onze complete interieurs. En iedere ruimte is anders, net als onze opdrachten. Zij vormen nog voortdurend een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Juist door onze jarenlange ervaring in de productie van hoogwaardige maatwerkmeubels! Want hun reputatie bij klanten, ontwerpers en architecten is uitstekend.

ISSOS - maatwerk meubels
Hoofdkantoor ABN AMRO Gustav Mahlerlaan, Amsterdam

U bent vast eens maatwerkmeubilair van ons tegen gekomen. Een douanebalie op Schiphol of aan de balie of geldautomaat bij uw bankkantoor. Als onderdeel van complete interieurs, maar ook als "stand alone" maken we zeer uiteenlopende maatwerkmeubels; zit- en stameubilair, balies, opberg- en verkoopmeubilair, te veel om op te noemen.

Wij doen dit met een team van ervaren vakmensen en beschikken over een zeer geavanceerd machinepark.

Tijdens het productieproces maken we gebruik van CNC apparatuur die wordt aangestuurd door ons Imoas Autocad systeem. Materialen kopen we in bij leveranciers over de hele wereld. Uiteraard is dat (FSC)hout en van hout afgeleide materialen. Maar ook kunststof en bamboe.

Daarnaast beschikken wij over een piepschuim snijmachine. Hierdoor zijn wij in staat prachtige organische vormen te produceren die we voorzien van een coating of bedekken met hout.

ISSOS - Maatwerk meubels
Vertrekfilters Amsterdam Schiphol Airport
ISSOS - maatwerk meubels
Stadskantoor Zijlpoort Haarlem

spraakmakende onderdelen van het grote geheel

De inrichting van uw kantoor of commerciële ruimte is van belang voor uw merkimago. Maatwerkmeubels kunnen daarin onderscheidend zijn. Zij zijn een vertaling van uw visie. Wij zijn in staat deze vertaling vorm te geven in spraakmakend en toekomstbestendig maatwerkmeubilair.