Voor onze opdrachtgever ViacomCBS Consumer Products Benelux hebben wij een uniek en nieuw maatwerkmeubel ontwikkeld en geproduceerd.

Wij hebben een winkelstelling van 8 m² omgebouwd tot een brandweerauto. Dit maatwerkmeubel hebben wij vervolgens in twee megastores van speelgoedketen ToyChamp geplaatst.

Het model is afkomstig uit de Nick jr. serie “PAW Patrol”, uitgezonden op Nickelodeon en Nick jr. Het biedt ruimte aan diverse merchandise en overig speelgoed. De bestuurderscabine is “werkend” en laat kinderen het besturen van de brandweerauto beleven. Ook kunnen daar foto’s gemaakt worden van de “bestuurders”.

De diverse onderdelen van het meubel zijn vervaardigd uit MDF. De productie hiervan heeft uiterste precisie vereist. Naast het schilderwerk is ook alle zorg besteed aan de uitvoering van de beeldmerken conform de richtlijnen.

Dit “one of a kind” maatwerkmeubel is een echte blikvanger in de ToyChamp megastores geworden. Jong en oud zullen er veel plezier aan beleven.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten