SOA Aids Nederland is onlangs verhuisd van een pand aan de Keizersgracht in Amsterdam naar een eigentijds kantoor in Amsterdam Sloterdijk. Hier zijn werkplekken gecreëerd voor circa 150 medewerkers.

Wij zijn gevraagd deze twee etages te voorzien van nieuw maatwerkmeubilair.

Wij zijn van start gegaan met de productie en installatie van diverse vrijstaande kasten. Deze kasten fungeren tegelijkertijd als scheidingswanden. Daarnaast hebben wij meer dan 150 lockerkasten en verschillende soorten balies geproduceerd en geïnstalleerd. De nieuwe afgeronde receptiebalie voor de entree vormt hier onderdeel van. De wandbekleding op de etages hebben wij uitgevoerd in berken gelakt. De vloeren en plafonds van de etages en het maatwerkmeubilair zijn grotendeels in multicolour uitgevoerd.

Wij verwachten dit kleurrijke project eind september te kunnen opleveren. Het is een samenwerking van Premium Bouw, Hollandse Nieuwe en Issos.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten