MODULEBOUW

Geef ons een lege ruimte en wij richten deze helemaal in! In onze productiehal prefabriceren wij complete interieurs. De afzonderlijke modules worden naar de plaats van bestemming getransporteerd. Binnen enkele dagen is het gehele interieur dan gemonteerd, inclusief wanden en technische installaties. Wij doen dit in samenwerking met toonaangevende architectenbureaus en ontwerpers.

ISSOS - modulebouw
SuperLoft Haparandaweg Amsterdam

Naast jarenlange ervaring in de interieurbouw hebben wij veel kennis en kunde van bouwen in huis. We plaatsen nog net niet het skelet van een woning en metselen geen muren, maar geef ons een casco binnenruimte en we richten deze in!

Maatwerk, geen standaard, zelf regie nemen ….. het is een trend. Ook in de bouw en interieurbouw zijn er steeds meer ontwikkelingen die hier op wijzen.

Bouw en interieurbouw gaan bij ons hand en hand. Daarom zijn wij een uitstekende partij voor projecten waarbij sprake is van modulebouw; een lege ruimte volledig naar eigen wens indelen en vervolgens inrichten. Dit kunnen woonruimtes zijn of commerciële ruimtes.

Zo werken wij aan nieuw woonconcepten waarbinnen bewoners hun eigen droomloft kunnen samenstellen. Dit concept komt zo tegemoet aan de wensen van kopers met een unieke lifestyle op zoek naar een betaalbare, op maat gemaakte woning.

ISSOS - modulebouw
SuperLoft
ISSOS - modulebouw
SuperLoft

Unieke (woon)ruimte samenstellen bij Issos

Een voorbeeld: in de voormalige Houthavens in Amsterdam-West worden op grote schaal nieuwe woonwijken aangelegd. Hier werken wij, in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en architectenbureau’s, aan de complete inrichting van casco opgeleverde loftwoningen. “Samengesteld” in Aalsmeer, geplaatst en ingericht ter plaatse.

Issos heeft alle wensen voor ons nieuwe huis perfect uitgewerkt en uitgevoerd. Vakkundig, betrokken en enthousiast. Wij zijn erg trots op het eindresultaat en blij met onze unieke loft!

Bewoner Superlofts, Haparandaweg Houthavens Amsterdam