Hoe werken wij?

Missie

De leidende en betrouwbare partner zijn bij het volledig ontwikkelen en realiseren van bouw- en inrichtingsprojecten. Op innovatieve en duurzame wijze opdrachtgevers in staat stellen hun bouw- en inrichtingsprojecten te verwezenlijken

Unieke combinatie van interieurbouw en bouw

Als interieurbouwer staan wij bekend om de spraakmakende en kwalitatief hoogstaande interieurs die wij opleveren. Complete inrichtingen met vaak maatwerkmeubilair.

Naast interieurbouwer is Issos echter ook aannemer .
Dit “one-stop-shop” principe brengt opdrachtgevers heel veel voordeel.

Immers, bij interieurprojecten zijn vaak bouwkundige aanpassingen nodig of wenselijk. Indelingen worden aangepast, gebouwen en ruimtes krijgen een andere bestemming.

Als interieurbouwer èn aannemer  brengen wij deze disciplines voor onze opdrachtgevers bij elkaar. Bij ons sluiten bouwtechnische keuzes naadloos aan op de inrichting van een interieur. Zodoende ontzorgen wij opdrachtgevers bij de complete bouw van hun projecten; interieur èn exterieur!

Visie

Issos werkt uitsluitend resultaatgericht bij het ontwikkelen en realiseren van bouw- en inrichtingsprojecten, zonder creativiteit en flexibiliteit uit het oog te verliezen.

Bij voorkeur overtreffen wij de verwachtingen van opdrachtgevers met onze innovatieve aanpak en excellente uitvoering.

In onze bedrijfsvoering streven wij een evenwichtige balans na van People, Planet en Profit.

Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Respect en Innovatie bepalen ons handelen.  Wij worden gewaardeerd om ons ethisch, integer en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Technisch Directeur Niels Kinneging (l) en Algemeen Directeur Nico Rigter (r)