Maandag 1 april is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) en Issos.

Eind februari heeft Issos de Europese Openbare Aanbesteding Maatwerkmeubilair van het CIZ gegund gekregen.  Onze inschrijving is aangemerkt als beste prijs-kwaliteitverhouding. De overeenkomst behelst het leveren, plaatsen, onderhouden en afvoeren van Maatwerkmeubilair voor diverse locaties van het CIZ.

Een belangrijk onderdeel van de Aanbesteding betrof de duurzaamheidseisen van het CIZ; al het huidige èn nog aan te schaffen maatwerkmeubilair dient op een zo duurzaam mogelijke wijze te worden afgevoerd. Dit geldt ook voor het restafval dat ontstaat bij de productie. Als onderneming waar MVO een mentaliteit is en geen afdeling, heeft Issos ook op dit onderdeel van de Aanbesteding een doorwrochte aanpak neergelegd.

Bob van Dixhoorn (l) van het CIZ en Nico Rigter (r) van Issos ondertekenden de overeenkomst in Aalsmeer. Taart en koffie droegen bij aan het feestelijke karakter.

Issos is trots dit omvangrijke project te mogen uitvoeren en ziet uit naar de samenwerking met het CIZ.

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten