Issos is vorig jaar zomer van start gegaan met de renovatie en herinrichting van de vijfde en zesde etage van de Kamer van Koophandel Utrecht. Op dit moment staan wij op het punt aan de slag te gaan met de overige etages van het kantoor aan de Sint Jacobsstraat.

In de eerste fase heeft de nadruk gelegen op het vervangen van vloeren, schilderwerk en de productie en installatie van diverse stuks maatwerkmeubilair, waaronder een opvallende nieuwe koffiecorner. Ook produceerden wij een kleurrijke “tribune” bedoeld voor brainstorm- en samenwerksessies.

Nu in de tweede fase worden parterre, eerste, tweede, derde en vierde etage gerenoveerd en heringericht. De lagere etages worden in lijn gebracht met de hoger gelegen afdelingen van de KvK. De gehele inrichting wordt eigentijds, fris, kleurrijk en een uitnodigende en inspirerende plek voor medewerkers, maar ook bezoekers. Nieuwe receptiebalies, een modern bedrijfsrestaurant, nieuw maatwerkmeubilair, dit alles in een natuurlijke en bloemrijke omgeving. XL prints zullen veel wanden sieren en er zal gebruik gemaakt gaan worden van veel natuurlijk hout, zowel in de hoogte als langs de wanden van de diverse ruimten. Nieuwe manieren van werken en overleg worden mogelijk gemaakt. Hiervoor worden o.a. aanlandplekken en scrumplekken ingericht.

Naar verwachting gaat dit prestigieuze project na de zomer van start. We houden u op de hoogte ………

 

 

 

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten