Enige tijd geleden hebben wij de eerste fase van de volledige renovatie en herinrichting van KVK in Utrecht voltooid. Deze eerste fase betrof de 5de en 6de etage van het kantoor aan de Sint Jacobsstraat.

De werkzaamheden in de tweede fase op de 1ste tot en met 4de etage hebben wij inmiddels ook  afgerond.

De lagere etages zijn in lijn gebracht met de hoger gelegen afdelingen van KVK en met de nieuwe huisstijl. De gehele inrichting is eigentijds, speels, kleurrijk en vormt een uitnodigende en inspirerende plek voor medewerkers en bezoekers. Nieuwe receptiebalies, een modern bedrijfsrestaurant, nieuw maatwerkmeubilair, alles in een natuurlijke en bloemrijke omgeving. XL prints sieren de  wanden en er is gebruik gemaakt van veel hout, zowel in de hoogte als langs de wanden van de diverse ruimten. Nieuwe manieren van werken en overleg zijn mogelijk gemaakt. Hiervoor zijn o.a. aanland- en scrumplekken ingericht.

Rest ons nu nog de openbare parterre: deze gaan wij in vijf subfases renoveren en herinrichten. Ook hier vervangen wij de E&W installaties. Daarnaast produceren en installeren wij voor de ontvangstruimte divers maatwerkmeubilair, o.a. openbare en meer private inschrijfbalies, maar ook zelfservice inschrijfbalies, receptiebalies en divers horeca meubilair.

Naar verwachting ronden wij de volledige renovatie en herinrichting van het kantoor eind dit jaar af.

 

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten