Zoals in voorjaar 2018 al aangekondigd, is de upgrade en renovatie van het kantoorgebouw van ABN AMRO Hypotheken in Amersfoort in volle gang. Issos is lid van het bouwteam dat verder bestaat uit Frijters Architecten, S2h-Ingenieurs en medewerkers van de bank.

De hele bouwkundige situatie van zes etages wordt  geüpgraded. We zijn van start gegaan met renovatie van de centrale entree. Elf toiletgroepen worden gerenoveerd, waaronder MIVA toiletten. Brandwerende wanden en deuren worden geplaatst. De complete koel- en ventilatiesystemen worden vervangen en de verlichting op de etages wordt vervangen door “groene” verlichting. Daarnaast vervangen wij de brand- en ontruimingsinstallaties.

Tenslotte worden de etages heringericht, op basis van het Yellow concept, waardoor ze geschikt worden voor circa 650 werkplekken.

Al met al een veelomvattend en uitdagend project. Onze vakmensen, samen met de overige leden van het bouwteam, werken hier met passie en kunde aan.

Het streven is dit uitdagende project eind 2018 af te ronden.

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten