Zoals in november 2017 al bekend gemaakt, is Issos inmiddels volop bezig met de Upgrade Pieren Seating Maatwerk op Schiphol.

De basis voor de Upgrade is het One Space Concept. Door de verschillende schalen en functies heen krijgen de non-Schengen pieren van de luchthaven dezelfde look & feel. Een nieuw, open gebied waar de reiziger kan “waden en browsen”. Het One Space Concept wordt in verschillende delen/percelen uitgevoerd. Bijzonder aan dit project is dat het geheel aan airside (beveiligd gebied) wordt uitgevoerd; dit geeft een extra dimensie aan de uitvoering. De oplevering van deze fase is voorzien aan het einde van het eerste kwartaal 2019.

Door middel van berichten, beeld en geluid zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van dit prestigieuze project.

Leest en luistert u even mee? …….

https://www.schiphol.nl/nl/projecten/pagina/project-upgrade-pieren/

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten