Zaterdag 9 juni jl. heeft het Issos team zich een hele dag vrijwillig ingezet voor het goede doel. Deze dag was een kado aan de directie in verband met het 25 jarig bedrijfsjubileum eind 2017.

Bij Zorgmanege Stal Starro in Hoofddorp is een dag keihard gewerkt aan allerlei klussen. Het Issos team heeft een compleet nieuwe pantry voor de deelnemers geïnstalleerd, er is een overkapping gemaakt voor de paardentram, staldeuren zijn vervangen en opnieuw afgehangen en er is in de moestuin gewerkt.

Ondanks de hoge temperatuur zijn alle klussen tijdig afgerond door de enthousiaste inzet van iedereen.  De manager en deelnemers van de Zorgmanege waren erg onder de indruk en ontzettend blij met het eindresultaat. Het koude biertje na afloop van de werkzaamheden smaakte dan ook extra goed. “Goed gedaan, iedereen blij”!

De directie is enorm trots op het team en is blij dat op deze manier invulling is gegeven aan hun kadowens voor het bedrijfsjubileum.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten