Luchthavens

Maatwerkinrichting voor interieurs aan landside en airside

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan.

Wij hebben ons inmiddels ook bewezen als de expert op het gebied van werken in beveiligde omgevingen, zoals luchthavens. Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij bouwen en installeren op luchthavens.

Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren complete interieurs en maatwerkmeubilair voor luchthavens, zowel aan landside als airside; maatwerk elementen voor complete pieren, grenscontrole booths, incheckbalies, visitatiecabines, wacht- en zitruimtes voor passagiers enz.

Daarnaast zijn wij zeer actief met interieurprojecten in de retail gebieden. Met onze hoogwaardige maatwerkelementen dragen wij bij aan de brand experience van luxury merken bij passagiers.

Relevante projecten

Bekijk alle projecten

Start ook een project

Onze expertises

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Luchthavens

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

  • Altijd op de hoogte van procedures en laatste veiligheidsvoorschriften
  • Geen of minimale impact op passagiers stromen
  • Interieurs dragen bij aan ultieme passagiersbeleving

Realiseert Issos ook de verbouwing van een Luchthaven project?

Dat doen we zeker! Wij hebben immers de aannemer in eigen huis. Wij weten als geen ander dat inrichtingsprojecten vaak om bouwtechnische keuzes en aanpassingen vragen. Of wij (ver)bouwen eerst en richten dan in. Opdrachtgevers zijn bij ons van casco tot met turn key volledig ontzorgd! Een solide partner voor (ver)bouw en inrichting!

Waarom werken Luchthavens graag met Issos?

Veel opdrachtgevers benaderen ons rechtstreeks. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met (grote) aannemers- en bouwbedrijven, gerenommeerde (interieur)architectenbureaus, projectontwikkelaars en -bureaus. Zij waarderen  onze werkwijze en de kwaliteit van ons maatwerkmeubilair. Zij laten de binnenwereld van gebouwen graag aan Issos over!

Verzorgt Issos ook het volledige projectmanagement?

Dat doen we zeker! Issos is een full-service dienstverlener. Voor een goed verloop en goede afloop van uw project kunt u vertrouwen op ons jarenlange projectmanagement in de bovenste regionen van de markt. Hierdoor voldoen onze projecten aan de hoge verwachtingen van opdrachtgevers; excellente kwaliteit, binnen budget en volgens planning. Tot grote tevredenheid van alle betrokkenen!

Werkt Issos alleen in Nederland?

Onze expertise Luchthavens richt zich met name op Nederland. Denk hierbij aan innovatief meubilair voor wacht- en verblijfsgebieden, complete inrichting van airport retail, informatie- en gatebalies voor Schiphol en meubilair voor grens- en documentcontrole voor de Koninklijke Marechaussee. In samenwerking met internationaal opererende partners realiseren wij ook maatwerkmeubilair voor buitenlandse luchthavens.

Contact opnemen

informatie over luchthavens