projecten Issos

Recente projecten

Start ook een project

Over Issos

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan; voor Kantoren en Banken, Luchthavens, Overheidsinstellingen, Onderwijs en Cultuur en Retail.

Onze interieurs vallen op door de excellente technische uit- en afwerking. Opdrachtgevers kunnen met iedere interieurwens bij ons terecht. Wij kunnen en gaan dan ook heel ver .....

Realiseert Issos ook verbouwingen op de projecten?

Dat doen we zeker! Wij hebben immers de aannemer in eigen huis. Wij weten als geen ander dat inrichtingsprojecten vaak om bouwtechnische keuzes en aanpassingen vragen. Of wij (ver)bouwen eerst en richten dan in. Opdrachtgevers zijn bij ons van casco tot met turn key volledig ontzorgd! Een solide partner voor (ver)bouw en inrichting!

Wat onderscheidt de projecten van Issos?

Onze projecten onderscheiden zich door de excellente technische uit- en afwerking. Zij staan hierom ook bekend in de markt. Wij gaan meestal verder dan opdrachtgevers van ons verwachten. Ons kwaliteitsmanagement is gericht op het continu verbeteren van processen en producten, het creëren van ruimte voor innovatie, groei en ontwikkeling.

Levert Issos projecten altijd op binnen budget en volgens planning?

Voordat wij aan onze projecten beginnen is het voor alle stakeholders glashelder wat de afspraken zijn. Met een goedgeorganiseerde kickoff-sessie zorgen onze projectleiders dat de kaders van het project in tijd en geld voor alle betrokkenen helder zijn. Wij bewaken de KPI's en maken de voortgang meetbaar. Onze communicatie gedurende het project is eenduidig naar alle stakeholders. Hierdoor komen onze opdrachtgevers nooit voor (vervelende) verrassingen te staan.

Welke partijen werken graag samen met Issos en waarom?

Veel opdrachtgevers benaderen ons rechtstreeks. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met (grote) aannemers- en bouwbedrijven, gerenommeerde (interieur)architectenbureaus, projectontwikkelaars en -bureaus. Zij waarderen  onze werkwijze en de kwaliteit van ons maatwerkmeubilair. Zij laten de binnenwereld van gebouwen graag aan Issos over!

Waarom is Issos expert op het gebied van "beveiligde omgevingen"

Al decennia realiseert Issos interieurs en maatwerkmeubilair in omgevingen met zeer strenge veiligheidsvoorschriften. Denk hierbij aan luchthavens en overige grensovergangsgebieden, bankkantoren, ambassades en ministeries. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om in deze gebieden te mogen werken. Ook beperken zij de verstoring van het primaire proces bij opdrachtgevers tot het minimum.

Contact opnemen

Over Issos