Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Missie
De leidende en betrouwbare partner zijn bij het volledig ontwikkelen en realiseren van bouw- en inrichtingsprojecten. Op innovatieve en duurzame wijze opdrachtgevers in staat stellen hun bouw- en inrichtingsprojecten te verwezenlijken

Visie
Issos werkt uitsluitend resultaatgericht bij het ontwikkelen en realiseren van bouw- en inrichtingsprojecten, zonder creativiteit en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Bij voorkeur overtreffen wij de verwachtingen van opdrachtgevers met onze innovatieve aanpak en excellente uitvoering. In onze bedrijfsvoering streven wij een evenwichtige balans na van People, Planet en Profit.
Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Respect en Innovatie bepalen ons handelen.  Wij worden gewaardeerd om ons ethisch, integer en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Kernwaarden
In onze relatie met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers hanteren wij te allen tijde onze kernwaarden; resultaatgericht, betrokken, kundig, samenwerken, duurzaam, enthousiast, betrouwbaar en flexibel. Iedere opdrachtgever, bij ieder project, kan op deze Issos kernwaarden rekenen!

Innovatie
Destijds was Issos één van de eerste interieurbouwbedrijven in Nederland dat een computergestuurde CNC-machine heeft ingezet voor de productie. Ook vandaag lopen wij graag voorop! Wij zijn altijd nieuwsgierig en gaan innovatieve uitdagingen op het gebied van ontwerp, engineering, productie en installatie direct aan!

Onze expertises

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Start een project

Team foto Issos

Werken bij Issos

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan.

Wij zijn trots op ons team en zorgen goed voor onze medewerkers. Iedereen die wil, krijgt bij ons de kans!

Sinds 1998 zijn wij een SBB Leerbedrijf. We zijn een transparante en inclusieve organisatie, waarin we naar elkaar en onze omgeving omkijken.

Contact opnemen

Over Issos

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan. Voor Kantoren en Banken, Luchthavens, Overheidsinstellingen, Onderwijs en Cultuur en Retail.

Onze interieurs vallen op door de excellente technische uit- en afwerking. Opdrachtgevers kunnen met iedere interieurwens bij ons terecht. Wij kunnen en gaan dan ook heel ver .....

Waarom is werken bij Issos zo uitdagend?

Issos is een bedrijf waar vakmanschap en eigen verantwoordelijkheid de boventoon voeren. Wanneer je bij ons laat zien dat je kan en wil dan heb je een prachtige loopbaan voor je. Eerst begeleid, maar al snel zelfstandig, krijg je bij Issos de kans aan top-end maatwerkmeubilair voor grote opdrachtgevers te werken. Geen dag is hetzelfde. Wie wil dat nu niet?

Kan ik mij bij Issos verder ontwikkelen?

Dan kan zeker! Wij moedigen onze medewerkers aan "eigenaarschap" te ontwikkelen; werken vanuit de waarden en doelen van de organisatie gecombineerd met hun persoonlijke ambitie. Wij geloven namelijk dat bijdragen aan de resultaten van de organisatie vanuit intrinsieke motivatie het meest krachtig is. En onze medewerkers maken het verschil! Wij ondersteunen hen daar 100% bij!

Ga ik bij Issos direct aan de slag?

Jazeker! Omdat ons team bestaat uit een gebalanceerde mix van ervaren collega's en gedreven jongere vakmensen, krijg je altijd een "coach" naast je. Dit geldt zowel voor de werkvoorbereiding als in de productie. Bij hem/haar kun je altijd terecht voor advies en overleg. Wij zijn zuinig op onze mensen en begeleiden ze dan ook graag! Een betere leerschool is bijna niet mogelijk!

Op welke manier zet Issos zich in voor het milieu?

Voor Issos is duurzaam ondernemen de toekomst. Wij zijn hard bezig onze impact op het milieu te beperken. Voor ons is een gezonde balans tussen People, Planet en Profit leidend in ons handelen. Onze Co2 footprint wordt steeds kleiner, onze zonnepanelen leveren steeds meer groene stroom, ons (bedrijfs)wagenpark wordt steeds meer elektrisch en wij kopen onze materialen in bij aantoonbaar duurzame leveranciers. Niet alles kan tegelijk en snel, maar wij gaan voor " duurzaam, durven en doen"!

Op welke manier zet Issos zich in voor de maatschappij?

Issos is een diverse en inclusieve organisatie. Wij creëren een werkomgeving waarin iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven wij graag de kans hun talenten en vermogens te tonen. Wij zijn een SBB leerbedrijf en schakelen voor bepaalde onderdelen van ons werk (o.a. inpak- en verzendwerkzaamheden) gespecialiseerde bureaus in. We zijn actief in sponsoring en doneren substantieel aan maatschappelijke organisaties, vooral gericht op kinderen.

Contact opnemen