Musea, retail en leisure

Effectieve shop
omgevingen

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan.

In de wereld van Retail draait het in toenemende mate om het begrip "experience". Klanten en bezoekers zijn op zoek naar een (merk)beleving. Dit als tegenhanger van de razendsnelle opmars van online shopping en thuisbezorging.
Wij begrijpen ook als geen ander waar het om gaat bij het inrichten van een recreatieve omgeving, zoals een restaurant, bar of hotel. De sfeer is allesbepalend.

In nauwe samenwerking met projectontwikkelaars, aannemers, (interieur)architecten en Retail  experts produceren en installeren wij unieke maatwerk interieurs. Deze dragen direct bij aan een onderscheidende klantbeleving en verhogen de uitstraling van onze opdrachtgevers. De vertaalslag van ontwerp naar de uitvoering van het concrete interieur is bij ons in ervaren handen.

Met ons spraakmakende en exclusieve maatwerk interieurs dragen wij bij aan een Retail ervaring om nooit te vergeten!

Relevante projecten

Bekijk alle projecten

Start ook een project

Onze expertises

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Retail en Recreatie

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

  • Samenwerken met vooraanstaande (project)ontwikkelaars en (interieur)architecten
  • Realiseren van interieurs die bijdragen aan de complete customer experience
  • Integreren van state-of-the-art technologie in interieurs

Realiseert Issos ook de verbouwing van een Retail project?

Dat doen we zeker! Wij hebben immers de aannemer in eigen huis. Wij weten als geen ander dat inrichtingsprojecten vaak om bouwtechnische keuzes en aanpassingen vragen. Of wij (ver)bouwen eerst en richten dan in. Opdrachtgevers zijn bij ons van casco tot met turn key volledig ontzorgd! Een solide partner voor (ver)bouw en inrichting!

Waarom werkt Retail graag samen met Issos?

Veel opdrachtgevers benaderen ons rechtstreeks. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met (grote) aannemers- en bouwbedrijven, gerenommeerde (interieur)architectenbureaus, projectontwikkelaars en -bureaus. Zij waarderen  onze werkwijze en de kwaliteit van ons maatwerkmeubilair. Zij laten de binnenwereld van gebouwen graag aan Issos over! En weten dat wij altijd produceren en installeren met minimale impact op het primaire proces van de opdrachtgever.

Verzorgt Issos ook het gehele projectmanagement?

Dat doen we zeker! Issos is een full-service dienstverlener. Voor een goed verloop en goede afloop van uw project kunt u vertrouwen op ons jarenlange projectmanagement in de bovenste regionen van de markt. Hierdoor voldoen onze projecten aan de hoge verwachtingen van opdrachtgevers; excellente kwaliteit, binnen budget en volgens planning. Tot grote tevredenheid van alle betrokkenen!

Welke Retail projecten vallen op?

Wij werken voor Retail & Leisure op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Te veel om op te noemen. We kunnen zelf niet kiezen. Kijk op deze site onder Projecten en filter op Retail en Recreatie en bepaal zelf.

Contact opnemen

informatie over musea, retail en leisure