Kantoren en banken

Kantoren
en banken

Ontdek onze expertise

Exclusieve en duurzame werkomgevingen

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan.

Bij Issos staat de hoogstaande kwaliteit en uitstraling van het maatwerk meubilair voorop. Hiermee dragen wij bij aan het positieve imago en de merkbeleving van onze opdrachtgevers. In Kantoren en banken tonen wij vanaf de start van ons bedrijf onze klasse en expertise aan. Daarnaast zijn we ook expert op het gebied van werken binnen beveiligde omgevingen.

Bij ons gaan interieur en bouw hand in hand. De inrichting van projecten sluit naadloos aan op bouwtechnische keuzes. Opdrachtgevers zijn hiermee verlost van de -vaak ingewikkelde- afstemming tussen verschillende partijen. Het totale projectmanagement kunt u volledig aan ons overlaten. Projecten lopen bij ons geen onnodige vertraging op en blijven binnen budget.

Wij werken nauw samen met vooraanstaande bouwbedrijven, projectontwikkelaars en -bureaus, aannemers, (interieur)architecten, overheden en particulieren. We begeleiden  (interieur)projecten van ontwerp tot oplevering en nazorg, van casco tot turnkey!

Relevante projecten

Bekijk alle projecten

Start ook een project

Onze expertises

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Kantoren en banken

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

  • (Ver)bouwen en inrichten met maatwerk meubilair onder een dak
  • Excellente technische uit- en afwerking, in lijn met imago opdrachtgever
  • Specialistische kennis en ervaring met werken in beveiligde omgevingen

Realiseert Issos ook de verbouwing van een Kantoren en Banken project?

Dat doen we zeker! Wij hebben immers de aannemer in eigen huis. Wij weten als geen ander dat inrichtingsprojecten vaak om bouwtechnische keuzes en aanpassingen vragen. Of wij (ver)bouwen eerst en richten dan in. Opdrachtgevers zijn bij ons van casco tot met turn key volledig ontzorgd! Een solide partner voor (ver)bouw en inrichting!

Spelen duurzaamheid en circulariteit een belangrijke rol bij Issos?

Als bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de bedrijfsvoering heeft uitgerold, streven wij een gezonde balans na tussen People, Planet en Profit.  Bij onze inkoop letten wij bijvoorbeeld niet alleen op de prijs, maar ook op de effecten hiervan op het milieu en de sociale aspecten. Wij zijn ervan overtuigd dat MVO de basis legt voor economische continuïteit en voortbestaan op langere termijn. Bij het ontwerpen, inkopen en produceren van ons maatwerk is toekomstig hergebruik leidend. Wij hebben bindende afspraken met gecertificeerde leveranciers en verwerkers inzake materiaalkeuzes en verwerkingsmethodes. Zo min mogelijk materiaal blijft als onbruikbaar afval over.

Verzorgt Issos ook het volledige projectmanagement?

Dat doen we zeker! Issos is een full-service dienstverlener. Voor een goed verloop en goede afloop van uw project kunt u vertrouwen op ons jarenlange projectmanagement in de bovenste regionen van de markt. Hierdoor voldoen onze projecten aan de hoge verwachtingen van opdrachtgevers; excellente kwaliteit, binnen budget en volgens planning. Tot grote tevredenheid van alle betrokkenen!

Welke Kantoren en Banken projecten vallen op?

Wij werken voor Kantoren en Banken op internationaal, nationaal en lokaal niveau.
Te veel om op te noemen. We kunnen zelf niet kiezen. Kijk op deze site onder Projecten en filter op Kantoren en Banken en bepaal zelf.

Contact opnemen

Informatie over kantoren en banken