Kantoor Stoffenmanager

Projectdetails

Opdrachtgever

Stoffenmanager

Locatie

Amstelveen

Expertise

Kantoren en banken

In het nieuwe kantoor van Stoffenmanager in Amstelveen, hebben wij, in samenwerking met Jolanda de Boon van Joolsdesign Interieurprojecten, een omgeving gecreëerd waar innovatie en comfort samenkomen. Het middelpunt is een multifunctioneel meubelstuk dat zowel functioneel als esthetisch dient, met een integratie van pantry, kluisjes en sfeervolle treinbankjes.

Projectdetails

Opdrachtgever

Stoffenmanager

Locatie

Amstelveen

Expertise

Kantoren en banken

Kantoor Stoffenmanager

Dit ontwerp benadrukt flexibiliteit met slimme werkplekken, belcellen en stilteruimtes, waardoor medewerkers de vrijheid krijgen om te kiezen hoe en waar ze werken. Planten zijn strategisch geplaatst voor een frisse, inspirerende sfeer en versterken de natuurlijke uitstraling van het kantoor.

De huisstijl van Stoffenmanager is subtiel verweven in het interieur, wat zorgt voor een warme, uitnodigende omgeving. Elk detail draagt bij aan een harmonieus geheel, waarbij functionaliteit en inspiratie elkaar versterken.

Issos is trots op deze realisatie, waarbij we een balans hebben gevonden tussen een dynamische werkplek en een representatieve uitstraling, perfect passend bij de visie van Stoffenmanager.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten