Onderwijs en educatie

Onderwijs
en Cultuur

Ontdek onze expertise

Uitdagende en duurzame
leeromgevingen

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan.

Een onderwijsinstelling is een leefgemeenschap. Om tot leren te komen moeten gebruikers zich hierin thuis voelen. In een uitdagende en krachtige leeromgeving worden participatie, betekenisgericht leren, levensechte contexten en zelfsturing mogelijk gemaakt. Een dergelijke leeromgeving draagt bij tot de kwaliteitsverbetering van het onderwijsaanbod en tot de verhoging van het rendement bij bezoekers, docenten en leerlingen. Daarnaast dient iedere leeromgeving de zwaarste bestendigheidstesten te kunnen doorstaan, in verband met het intensieve, dagelijkse gebruik van het meubilair.

Met onze expertise richten wij iedere onderwijsinstelling optimaal in. Wij hebben jarenlange ervaring met circulair inrichten, akoestiek en wet- en regelgeving.

Na uitgebreide inventarisaties en ontwerpsessies (Design & Build) brengen onze engineers alle wensen en inzichten samen in heldere productieschema's waarmee wij keer op keer spraakmakende en duurzame onderwijs interieurprojecten realiseren.

Relevante projecten

Bekijk alle projecten

Start ook een project

Onze expertises

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Onderwijs

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

  • Realiseert duurzame interieurs, rekening houdend met intensief gebruik
  • Is op de hoogte van de eisen en wensen van de verschillende eindgebruikers
  • Integreert laatste technologische toepassingen in interieurs

Realiseert Issos ook de verbouwing van een Onderwijs en Cultuur project?

Dat doen we zeker! Wij hebben immers de aannemer in eigen huis. Wij weten als geen ander dat inrichtingsprojecten vaak om bouwtechnische keuzes en aanpassingen vragen. Of wij (ver)bouwen eerst en richten dan in. Opdrachtgevers zijn bij ons van casco tot met turn key volledig ontzorgd! Een solide partner voor (ver)bouw en inrichting!

Waarom werken Onderwijs en Cultuur graag samen met Issos?

Veel opdrachtgevers benaderen ons rechtstreeks. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met (grote) aannemers- en bouwbedrijven, gerenommeerde (interieur)architectenbureaus, projectontwikkelaars en -bureaus. Zij waarderen onze werkwijze en de kwaliteit van ons maatwerkmeubilair. Zij laten de binnenwereld van gebouwen graag aan Issos over! Wij kennen de besluitvormingsprocessen en diverse aanbestedingsprocedures.

Verzorgt Issos ook het gehele projectmanagement?

Dat doen we zeker! Issos is een full-service dienstverlener. Voor een goed verloop en goede afloop van uw project kunt u vertrouwen op ons jarenlange projectmanagement in de bovenste regionen van de markt. Hierdoor voldoen onze projecten aan de hoge verwachtingen van opdrachtgevers; excellente kwaliteit, binnen budget en volgens planning. Tot grote tevredenheid van alle betrokkenen!

Welke Onderwijs en Cultuur projecten vallen op?

Wij werken voor Onderwijs aan uiteenlopende mooie projecten. Te veel om op te noemen. We kunnen zelf niet kiezen. Kijk op deze site onder Projecten en filter op Onderwijs en bepaal zelf.

Contact opnemen

informatie over onderwijs en educatie