Overheid en aanbesteding

Uitnodigende en duurzame
publieksomgevingen

De kern van ons bedrijf is het bouwen van interieurs. Zo zijn we in 1992 ook van start gegaan.

Burgers, bedrijven en instellingen moeten te allen tijde terecht kunnen bij de overheid voor alle producten en diensten. Daarnaast werkt de overheid aan een duurzame bedrijfsvoering; circulair, sociaal en innovatief. Volledige circulariteit in 2050!

Issos heeft jarenlange en succesvolle ervaring met het realiseren van interieurprojecten voor uiteenlopende overheidsinstellingen. Wij kennen de procedures en zijn zeer ervaren (en succesvol!) met het deelnemen aan overheidsaanbestedingen.

Onze interieurprojecten weten keer op keer te verrassen; bezoekers en medewerkers voelen zich er welkom en thuis.
De duurzame bedrijfsvoering van Issos ontwikkelt zich in lijn met de doelstellingen van de overheid. Wij begrijpen de overheid dan ook als geen ander!

Relevante projecten

Bekijk alle projecten

Start een project

Onze expertises

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

Overheid

Drie decennia expertise en innovatie in maatwerk interieurprojecten

  • Interieurs waarin medewerkers en publiek zich thuis voelen
  • Sluiten aan bij overheidsdoelstellingen inzake duurzaamheid en circulariteit
  • Interieurs geschikt voor intensief gebruik; hoge kwaliteit dus lange levensduur

Realiseert Issos ook de verbouwing van een Overheid project?

Dat doen we zeker! Wij hebben immers de aannemer in eigen huis. Wij weten als geen ander dat inrichtingsprojecten vaak om bouwtechnische keuzes en aanpassingen vragen. Of wij (ver)bouwen eerst en richten dan in. Opdrachtgevers zijn bij ons van casco tot met turn key volledig ontzorgd! Een solide partner voor (ver)bouw en inrichting!

Waarom werkt de Overheid graag met Issos?

Veel opdrachtgevers benaderen ons rechtstreeks. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met (grote) aannemers- en bouwbedrijven, gerenommeerde (interieur)architectenbureaus, projectontwikkelaars en -bureaus. Zij waarderen  onze werkwijze en de kwaliteit van ons maatwerkmeubilair. Zij laten de binnenwereld van gebouwen graag aan Issos over! Uiteraard zijn wij goed thuis in de verschillende (Europese) marktconsultaties en aanbestedingsprocedures en kennen wij de besluitvormingsprocessen.

Verzorgt Issos ook het volledige projectmanagement?

Dat doen we zeker! Issos is een full-service dienstverlener. Voor een goed verloop en goede afloop van uw project kunt u vertrouwen op ons jarenlange projectmanagement in de bovenste regionen van de markt. Hierdoor voldoen onze projecten aan de hoge verwachtingen van opdrachtgevers; excellente kwaliteit, binnen budget en volgens planning. Tot grote tevredenheid van alle betrokkenen!

Welke Overheid projecten vallen op?

Wij werken voor de Overheid op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Te veel om op te noemen. We kunnen zelf niet kiezen. Kijk op deze site onder Projecten en filter op Overheid en bepaal zelf.

Contact opnemen

informatie over overheid en aanbesteding