Auditorium Vrije Universiteit Amsterdam

Projectdetails

Opdrachtgever

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Locatie

Amsterdam

Expertise

Onderwijs en Cultuur

Gerenoveerd VU Auditorium klaar voor de toekomst

Projectdetails

Opdrachtgever

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Locatie

Amsterdam

Expertise

Onderwijs en Cultuur

Auditorium Vrije Universiteit Amsterdam

Het Auditorium van de Vrije Universiteit Amsterdam is de afgelopen twee jaar weinig in gebruik geweest. Deze periode is aangegrepen om een ingrijpende renovatie uit te voeren. De compleet nieuwe en moderne uitstraling sluit nu aan op de andere ruimten in het gebouw en voldoet veel beter aan de behoeften van de gebruikers.

In opdracht van Heddes Bouw en Ontwikkeling en naar ontwerp van OTH Architecten heeft Issos hier diverse bouwkundige en interieurprojecten gerealiseerd. Zo plaatsten wij de constructie voor het balkon achterin de zaal en voorzagen wij dit van de glazen afscheiding en bekleding. Ook werden wandbekleding, lambriseringen, achterwanden en maatwerk tafelbladen geproduceerd en geïnstalleerd. Het maatwerk katheder is opgesierd met een speciaal door Issos vervaardigd schild van twee componenten gietmortel met de “VU maagd”. Dit schild is een geschenk van de aannemer en Issos aan de VU.

Het is een kopie van het houten schild uit de grote VU Aula dat nog steeds fungeert als universiteitszegel.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten