Bedrijfsrestaurant van KPN Amersfoort

Projectdetails

Opdrachtgever

KPN

Locatie

Amersfoort

Expertise

Kantoren en banken

We zijn verheugd om een van onze meest recente projecten te delen: de transformatie van het bedrijfsrestaurant van KPN in Amersfoort. Deze voormalige lunchruimte van 400m2 is omgetoverd tot een dynamische, multifunctionele ontmoetingsplek voor werknemers.

Projectdetails

Opdrachtgever

KPN

Locatie

Amersfoort

Expertise

Kantoren en banken

Bedrijfsrestaurant van KPN Amersfoort

Het concept is ontstaan bij Brand Junkies. Issos heeft dit idee uitgewerkt en vormgegeven in een prachtig en functioneel ontwerp. De ruimte is opgedeeld in verschillende zones die elk aangepast zijn aan verschillende behoeften: lunchen, loungen of geconcentreerd werken.

In het oog springen de akoestische huisjes van gerecyclede PET-Felt en de twee ronde zit-sta elementen in het midden van de ruimte. Deze elementen kunnen gemakkelijk worden verplaatst dankzij een ingenieus hefboomsysteem, ontworpen door Issos. Dit maakt de ruimte flexibel inzetbaar voor grotere presentaties, een specifieke wens van KPN.

Voor extra zitgelegenheid zijn hoge en lage raamtafels geplaatst en zijn er aan de zijde van de binnentuin drie hoge dividers met gestoffeerde bankjes geplaatst, verrijkt met aantrekkelijke foto's, verzorgd door Levanto, die tevens de signage in het restaurant heeft verzorgd.

Verlichting speelde een cruciale rol in dit project. Door Lixero is dit professioneel aangepakt en is er nieuwe verlichting aangebracht die de juiste balans geeft en de ruimte nog beter tot zijn recht laat komen. Het scala aan nieuw zitmeubilair, variërend van eetkamerstoelen tot informeel zitten, is geleverd door Meinema Projectinrichters.

Dit project is binnen het gestelde tijdsbestek en budget afgerond, tot volle tevredenheid van KPN.

We waarderen de rol van onze partners in dit project:

  • Concept: Brand Junkies
  • Uitwerking & Ontwerp: Issos
  • Bouw van de inrichting & projectmanagement: Issos
  • Projectmeubilair: Meinema Projectinrichters
  • Verlichting: Lixero
  • Signage en fotografie: Levanto

Samen hebben we een inspirerende ruimte gecreëerd waar KPN-medewerkers kunnen samenkomen en effectief kunnen werken. Op naar de volgende uitdaging!

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten