Duurzame Chill garden RWS Zuid-Nederland

Projectdetails

Opdrachtgever

Rijkswaterstaat

Locatie

Maastricht

Expertise

Overheid

Voor de upgrade en verduurzaming van het atrium van de Rijkswaterstaat Zuid vestiging in Maastricht produceerden en installeerden wij CHILL garden.

Projectdetails

Opdrachtgever

Rijkswaterstaat

Locatie

Maastricht

Expertise

Overheid

Duurzame Chill garden RWS Zuid-Nederland

Het is lang de wens van RWS geweest om de inrichting van het atrium aan de Avenue Ceramique in Maastricht aantrekkelijker en duurzamer te maken. Een volledig duurzame Chill garden is vervolgens door Issos geproduceerd en geïnstalleerd.

Op het Circulair High Innovative Living Lab garden maatwerkmeubel kan gezeten en gestaan worden. Het is opgebouwd uit duurzame en, waar mogelijk, circulaire materialen met een lage CO2 footprint; o.a. ecoboard en bamboe. Het is verplaatsbaar, 10 x 10 meter groot, volledig opnieuw te monteren, want nergens verlijmd.

Het atrium is nu weer een aantrekkelijke plek om te verblijven geworden. Om bezoekers te ontvangen, even te wachten, extern te lunchen als uitloop van het bedrijfsrestaurant. Maar ook om bijeenkomsten te houden en kunst te exposeren.

Dit project is midden in de pandemie-periode gerealiseerd. Het heeft dan ook even geduurd voordat medewerkers en bezoekers er kennis mee hebben kunnen maken.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten