Maatwerk meubilair voor nieuwe hotspot The All Out Amsterdam

Projectdetails

Opdrachtgever

The All Out Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Expertise

Overig

Op 12 april opende The All Out Amsterdam, een innovatief concept van de makers van The Upside Down Amsterdam, haar deuren. Dit unieke project in het hart van Amsterdam biedt een combinatie van entertainment, eten, en sociaal plezier in een opvallend design.

Projectdetails

Opdrachtgever

The All Out Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Expertise

Overig

Maatwerk meubilair voor nieuwe hotspot The All Out Amsterdam

Issos is trots op onze cruciale rol in de realisatie van dit project. We hebben specifiek maatwerk meubilair geleverd dat perfect aansluit bij de dynamische en creatieve sfeer van The All Out Amsterdam. Onze bijdragen omvatten onder meer vier karaokeboxen, dartbanen, barbladen, een opvallende entree en diverse scheidingswanden.

De samenwerking met Hans Plesman, Bob Tiel, Gert-Jan van der Meulen, Cuby Gerards (van Trapped in Suburbia), Karin Langeveld (eveneens van Trapped in Suburbia) en Theun Lodewijkx was essentieel om onze visie van kwaliteit en esthetiek te realiseren. Dit project laat zien hoe Issos unieke en functionele ruimtes kan creëren, afgestemd op de specifieke behoeften van elke locatie.

We moedigen iedereen aan om The All Out Amsterdam te bezoeken en met eigen ogen te zien hoe de inspanningen van Issos hebben bijgedragen aan deze vernieuwende ontmoetingsplek.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten