Nespresso boetiek in Den Haag

Projectdetails

Opdrachtgever

Nespresso

Locatie

Den Haag

Expertise

Retail

In het historische hart van Den Haag heeft Issos, in nauwe samenwerking met Elien Aussems van Den Dekker Project Management (DDPM) en Erik Oppelaar van Nestlé Nespresso, de nieuwste Nespresso boetiek vormgegeven. Dit project, dat de introductie van Nespresso’s vernieuwde concept markeert, plaatst de koffiebeleving centraal. Issos was verantwoordelijk voor zowel de bouwkundige werkzaamheden als het leveren van specifiek maatwerk interieur dat perfect aansluit bij de luxe uitstraling van het merk.

Projectdetails

Opdrachtgever

Nespresso

Locatie

Den Haag

Expertise

Retail

Nespresso boetiek in Den Haag

Het interieur kenmerkt zich door het gebruik van milieuvriendelijke materialen, met een ontwerp dat functionaliteit en esthetiek verenigt om een duurzame klantbeleving te bevorderen. Deze boetiek is nu een van de paradepaardjes van Nespresso in Nederland, en symboliseert de succesvolle integratie van traditionele koffiewaarden met moderne retailtechnologie.

We zijn trots op dit project, dat niet alleen het nieuwe gezicht van Nespresso vertegenwoordigt maar ook illustreert hoe moderne retailruimtes kunnen bijdragen aan zowel merkbeleving als milieubewustzijn.

Bezoek de hernieuwde Nespresso boetiek in Den Haag en ervaar zelf de unieke combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid die wij in nauwe samenwerking met onze partners hebben gerealiseerd.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten