Studiezalen VU Amsterdam

Projectdetails

Opdrachtgever

VU Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Expertise

Onderwijs en Cultuur

We hebben wederom een mooi project afgerond en deze keer voor de Vrije Universiteit Amsterdam. We hebben daar, in het hoofdgebouw, twee nieuwe studiezalen gerealiseerd. Deze zalen, met een totale oppervlakte van 816m², bieden nu plek aan 155 studenten en geven de Universiteitsbibliotheek een frisse, vernieuwde uitstraling.

Projectdetails

Opdrachtgever

VU Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Expertise

Onderwijs en Cultuur

Studiezalen VU Amsterdam

Dit project hebben we in twee fases uitgevoerd zodat de afdeling tussentijds nog gewoon door de studenten gebruikt kon worden en de eventuele overlast beperkt zou blijven.

Het bijzondere aan deze klus was het doortrekken van de sfeer van de entree van de Universiteitsbibliotheek naar de studiezalen op de eerste verdieping. We hebben samengewerkt met architectenbureau Studio Leon Thier, en met hun expertise en visie hebben we een visueel 'naadloze' overgang gecreëerd qua esthetische uitstraling en afwerkingsniveau. Dit heeft geresulteerd in een uitnodigende en functionele studie- en werkomgeving die voldoet aan het moderne Living Library-concept.

Voor de VU hebben we met ons maatwerkmeubilair een mooie bijdrage weten te leveren. Met dit meubilair kwamen de studiezalen echt tot leven.

We zijn trots op het resultaat en wensen alle studenten en gebruikers veel plezier in deze nieuwe ruimtes. We hopen dat ze net zo blij zijn met het resultaat als wij!

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten