Wereldwijd opererend sportmerk Amsterdam

Projectdetails

Opdrachtgever

Top 3 wereldwijd opererend sportmerk

Locatie

Amsterdam Zuidoost

Expertise

Kantoren en banken

Recent hebben wij de renovatie en herinrichting van het kantoor van een top 3 wereldwijd opererend sportmerk afgerond.

Projectdetails

Opdrachtgever

Top 3 wereldwijd opererend sportmerk

Locatie

Amsterdam Zuidoost

Expertise

Kantoren en banken

Wereldwijd opererend sportmerk Amsterdam

De herinrichting van het Europese hoofdkantoor van het top 3 wereldwijd opererende sportmerk is gerealiseerd naar ontwerp van Hollandse Nieuwe Architecture en Interior design. De renovatie is een samenwerking geweest met Premium Bouw. De parterre van het kantoorgebouw in Amsterdam Zuidoost is volledig op de schop gegaan.

Allereerst is de entree tot het gebouw geheel verlegd. Door het strakke, zwarte kleurgebruik, voorzien van kleurrijke accenten, komt de gewenste merkbeleving direct bij binnenkomst naar voren.

Wij hebben honderden meters wandpanelen geplaatst, waardoor de herindeling van de kantoor- en sportruimten, het restaurant en overige oppervlakte (in totaal 24.500m2) gerealiseerd is.

De campus ondersteunt activiteit gerelateerd werken, met verschillende mogelijkheden voor agile en hybride werkstijlen die de lokale activiteiten in een mondiale omgeving ondersteunen. Hiervoor hebben wij uiteenlopende werk- en overleg plekken gecreëerd, voorzien van maatwerk interieurelementen, alsook treincoupes en phonebooths

Het restaurantgedeelte is door ons geschikt maken voor meervoudig ruimtegebruik; diverse pantry opstellingen en talrijk uitserveer- en baliemeubilair.

Technisch hoogstandje is een lockerkastmeubel (met ruim 90 lockers) van 11 meter lang. Plantenbakken van strekmetaal dragen bij aan de gewenste sportieve uitstraling.

Het voormalige Atlas ArenA gebouw (nu gebouw Azië) is voor Issos geen onbekende locatie; de afgelopen jaren hebben wij regelmatig maatwerkonderdelen geleverd voor de overige etages van het gebouw.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten