Gemeentehuis West Betuwe

Projectdetails

Opdrachtgever

Gemeente West Betuwe

Locatie

West Betuwe

Expertise

Overheid

In de fusie van de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen speelde Issos, na het winnen van de aanbesteding in november 2022, een sleutelrol bij de transformatie van het gemeentehuis van West Betuwe. Alle eerder genoemde gemeenten hadden tot voor kort een eigen gemeentehuis en dit is na de fusie samengebracht naar één gemeentehuis. Er is daarbij door de gemeenteraad gekozen om het bestaande pand te voorzien van een geheel nieuwe uitstraling. Dit project is een toonbeeld van onze vakbekwaamheid in het vermengen van moderne innovatie met de bestaande karakteristieken van het gebouw.

Projectdetails

Opdrachtgever

Gemeente West Betuwe

Locatie

West Betuwe

Expertise

Overheid

Gemeentehuis West Betuwe

Het vernieuwde gemeentehuis, nu een voorbeeld van duurzaamheid, circulair bouwen, en energieneutraliteit, voldoet aan de moderne eisen en past binnen de huisvestingsvisie van de gemeente. Deze visie omvat flexibele werkplekken, geschikt voor zowel fysiek als hybride werken, en een nieuw bedrijfsrestaurant in de overkapte voormalige binnentuin.

De inrichting, ontworpen door cepezed, weerspiegelt een harmonieuze balans tussen heden en verleden. Van de receptiebalie tot de spreekkamer balies, elk element van maatwerkmeubilair draagt bij aan de nieuwe identiteit van de gemeente. Issos heeft een omgeving gecreëerd die niet alleen de historie respecteert, maar ook de visie op duurzaamheid en toegankelijkheid voor alle inwoners omarmt.

De samenwerking met Gemeente West Betuwe en cepezed tijdens de mock-up fase heeft geleid tot meubelstukken die zowel functioneel als esthetisch zijn, passend bij het unieke karakter van het gemeentehuis. Het eindresultaat is een naadloze integratie van comfort, functionaliteit en een moderne uitstraling, waarbij het gebouw een echte 'thuis' voor de gemeenschap is geworden.

Issos is er trots op deel uit te maken van dit project, waarbij de rijke geschiedenis van de gemeente en haar inwoners gerespecteerd wordt, terwijl we tegelijkertijd een stap vooruit zetten naar een duurzame en toekomstbestendige omgeving.

Contact opnemen

Start ook een project

Vergelijkbare projecten

Toon alle projecten