Op de Holland Boulevard van Amsterdam Airport Schiphol hebben wij onlangs de shop van Exquisite geheel opnieuw ingericht.

Exquisite is een feest voor fijnproevers; hier worden de meest exclusieve sigaren, wijnen, champagnes en sterke dranken verkocht. In de collectie vindt men de allerbeste en zeldzaamste producten, met zorg geselecteerd door en voor absolute connaisseurs.

Issos heeft het interieur uit 2013 volledig vernieuwd. De opdrachtgever wilde meer sfeer in de shop door het toepassen van rustiek eiken (wijn- en whiskyvaten).Wij vervaardigden kasten van brandvertragend materiaal met diverse schappen om de meest exclusieve dranken zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Diverse wijnmeubels, deels voorzien van glas, kassameubilair, verrijdbaar opbergmeubilair en een Tasting Table. Daarnaast werden gondola’s geproduceerd, voorzien van messing gecoate frames. Hierin worden de meest exclusieve producten opvallend ten toon gesteld.  Tenslotte werd de toegepaste LED verlichting in divers meubilair onopvallend weggewerkt in de nieuwe eiken details.

Het nieuwe interieur is voornamelijk in stijlvol zwart en messing uitgevoerd, met hier en daar een “verpakkingslint” van messing over de  diverse maatwerkmeubelen.

Als ervaren interieurbouwer op Schiphol hebben wij ook tijdens dit project de overlast ter plaatse weer tot een minimum weten te beperken.

Dit project is een samenwerking geweest van Schiphol Airport Retail, MVRO en Issos.