Voor de European Coating Show (ECS) 2017 in Nurnberg hebben wij twee stands geproduceerd; zowel voor DSM als voor Caldic.

De ECS is de grootste vakbeurs op het gebied van verf (en toebehoren) en is een tweejaarlijks evenement.

De stand voor DSM had een oppervlakte van 225m² met als thema “sustainability”. Om dit thema te benadrukken is de stand opgebouwd uit bordkarton in honingraatsamenstelling en papier. De gebruikte stretchdoeken wisselden van kleur, hetgeen de suggestie van verfspetters gaf. Het is een interactieve stand met “augmented reality” die de bezoekers op de hoogte bracht van nieuwe producten en de laatste ontwikkelingen.

De stand voor Caldic was een 96m² grote, modulaire stand met big screen printing. Deze nieuwe stand toont Caldic’s sterke band met moderne kunst. Net als kunstenaars die “out of the box” denken, benaderen medewerkers van Caldic hun werk op nieuwe manieren. De speciaal ontworpen lampen zijn gebaseerd op het bedrijfslogo en met hi-tech computer programmatuur konden verschillende sferen in de stand gecreëerd worden. Ook deze stand is duurzaam vervaardigd en flexibel inzetbaar.

Deze projecten zijn tot stand gekomen in opdracht van Kubik, Amsterdam