Issos ontwikkelt maatwerk incheckbalies voor Aruba Airport

Gepubliceerd op

1/3/2024

Issos ontwikkelt maatwerk incheckbalies voor Aruba Airport

Met gepaste trots melden we dat Issos in opdracht van Aruba Airport Authority N.V., beheerder en uitbater van Aruba Airport, 32 hoogwaardige check-in balies mogen plaatsen voor de luchthaven van Aruba. Deze balies, geproduceerd uit 20mm massief bamboe Density van Moso International BV, combineren duurzaamheid met een strak design. De bijbehorende kastrompen, bestemd voor de technische apparatuur, zijn vervaardigd uit MDF en zijn afgewerkt met HPL Pfleiderer Group voor een optimale levensduur.

De productie en montage van de balies zijn gefaseerd: de eerste 16 check-in desks worden in november 2023 geproduceerd, met een geplande montage in maart 2024. De details van de volgende fases worden nog vastgesteld.

Gezien de overzeese locatie van het project hebben we specifieke maatregelen genomen voor het transport. De meubels worden veilig verpakt in speciaal ontworpen kisten om de kwaliteit te waarborgen tijdens de overtocht.

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Aruba Airport Authority N.V. op basis van design ondersteuning van architectenbureau NACO, Netherlands Airport Consultants, onderdeel van Royal HaskoningDHV.


Deel dit bericht op social media.

Bekijk alle berichten

Het laatste nieuws