Stadhuis Den Helder Genomineerd voor Beste Gebouw 2024

Gepubliceerd op

29/3/2024

Stadhuis Den Helder Genomineerd voor Beste Gebouw 2024

Vorig jaar hebben we al met enthousiasme het een en ander verteld over het project bij het gemeentehuis in Den Helder (dit bericht vind je hier: https://www.issos.nl/projecten/gemeentehuis-den-helder). En ook nu hebben we weer fantastisch nieuws over dit project. Dit prachtige gebouw op Willemsoord is namelijk door de BNA ,de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus, genomineerd voor de Beste Gebouw-verkiezingen 2024. De unieke samenwerking tussen Office Winhov, Van Hoogevest Architecten en Issos heeft een ruimte gecreëerd waar het rijke nautische verleden en moderne architectuur samenkomen.

Deze erkenning in de categorie ‘stimulerende omgevingen’ onderstreept niet alleen de architectonische kwaliteit maar ook de bijzondere betekenis van het stadhuis voor de gemeenschap en haar geschiedenis. We zijn trots op onze bijdrage aan dit project, waarbij we de historie hebben vervlochten met een hedendaagse invulling.

Help je mee om het Stadhuis van Den Helder de erkenning te geven die het verdient? Breng dan je stem uit. Dit kan via onderstaande link: https://bna.nl/gebouw-van-het-jaar/overzicht/genomineerden/513


Deel dit bericht op social media.

Bekijk alle berichten

Het laatste nieuws