Nieuwe samenwerking met COG

Gepubliceerd op

1/3/2024

Nieuwe samenwerking met COG

We zijn blij te kunnen mededelen dat we recent een aanbesteding hebben gewonnen en daardoor een samenwerking van 60 maanden aangaan met COG. Als aftrap van deze samenwerking richten wij ons op de inrichting van het Dulon College, een project ontworpen door cepezed architecten. Deze opdracht onderstreept onze expertise in het creëren van inspirerende en functionele onderwijsomgevingen.

De inrichting van het Dulon College bestaat uit een centrale receptie, service balie, diverse pantry’s, comfortabele zitnissen en modern klaslokaal meubilair. Bij het ontwerp van het klaslokaal meubilair heeft architectuurstudio Kristel bijgedragen met een frisse en moderne kijk, die past binnen de dynamische leeromgeving die we nastreven. Het meubilair is afgestemd op de behoeften van een moderne onderwijsomgeving en draagt bij aan een comfortabele en aantrekkelijke leerervaring voor de studenten.

Met een geplande oplevering op 29 maart zijn de voorbereidingen al in volle gang. Issos zet zich in om een dynamische en stimulerende omgeving te creëren, die niet alleen de leerervaring verrijkt, maar ook aansluit bij de hedendaagse eisen van het onderwijs.

Wij kijken in ieder geval erg uit naar een mooie samenwerking met COG.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van het Dulon College en onze inbreng daarbij? Bekijk dan de impressievideo.

Bron: sfeerbeelden afkomstig van cepezed


Deel dit bericht op social media.

Bekijk alle berichten

Het laatste nieuws