Issos realiseert Prestige Project op Schiphol

Gepubliceerd op

1/3/2024

Issos realiseert Prestige Project op Schiphol

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Issos in samenwerking met ESAP, een combinatie tussen EQUANS en SPIE, is gestart met de engineering van de Mock-up voor het prestigieuze project op Schiphol, Terminal 1. Dit project is een onderdeel van de herontwikkeling van lounge 1 om de capaciteit van Schiphol uit te breiden en tegemoet te komen aan de verwachte groei en behoeften van de passagier.

De Cloud is geĆÆnspireerd op de karakteristieke verticaal gevormde stapelwolken van de Hollandse lucht en symboliseert de nuchtere en innovatieve mentaliteit van de Nederlander. De engineering van de Cloud brengt verschillende disciplines samen, waaronder metaal, aluminium, Ledverlichting en een 'Solid Surface' buitenschil. Na goedkeuring van alle betrokken partijen, waaronder ESAP, Schiphol en de architecten ZENBER Architecten&IAA Architecten, zal de engineering van de gehele Cloud van start gaan.

Daarnaast zijn we ook betrokken bij de creatie van het Houten lint in de Welcome/Goodbye zone. Het Houten lint, gemaakt van brandvertragende panelen afgewerkt met massief bamboe density, zal een warme, aardse uitstraling geven en eenheid brengen tussen de vloer, friezen en gevelpenanten. Het zal ook fungeren als een sterke geleider in het sturen van de passagiersflow.

We zijn dankbaar en trots om deel uit te maken van dit belangrijke project en kijken uit naar de samenwerking met alle betrokken partijen.


Deel dit bericht op social media.

Bekijk alle berichten

Het laatste nieuws