Begin april is de herinrichting van het kantoor van Franx afgerond. Dit is een snelgroeiende financiële start-up van ABN AMRO. Issos heeft hiervoor verschillende stuks maatwerkmeubilair geproduceerd en geïnstalleerd.

 

 

 

 

In het ontwerp van Toplab Architects is gebruikt gemaakt van hergebruikte en flexibele materialen. Deze passen volledig in het overall (planet proof) concept van de nieuwe kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost dat de opdrachtgever voor ogen had.

Wij produceerden en plaatsten hier een nieuwe pantry, plantcontainers en garderobe- en opbergmeubilair. Daarnaast produceerden wij lockerkasten, afvaleilanden en printermeubilair. Al het maatwerkmeubilair is uitgevoerd in Triple Massief Douglas. Het is zodanig ontworpen en geproduceerd dat het naar wens in de nieuwe ruimte kan worden geplaatst en verplaatst. Alles is verrijdbaar met een palletwagen.

Eyecatcher in de nieuwe kantoorruimte is de Franx Wall. Deze scheidingsmuur is gemaakt van hout en bestaat uit slechts 6 CNC gefreesde houten planken. Hierbij dienen de vierkanten uit het X frame weer als plank. Er is geen enkele schroef en geen lijm in verwerkt. Een technisch hoogstandje.

Het akoestische materiaal is gemaakt van hergebruikte PET flessen.

Dit project is een samenwerking geweest tussen Toplab Architects, Plan-H Projectmanagement en Issos.