Zeer recent hebben wij de herinrichting afgerond van het OnderNemerSplein (ONS) van het kantoor van de Kamer van Koophandel (KvK) aan de Blaak in Rotterdam.

Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft 29 juni jl. het vernieuwde ONS feestelijk geopend. Alle aanwezigen waren onder de indruk van het eindresultaat.

Het ONS bevindt zich in de centrale hal op de begane grond van de KvK. Om het Plein effectiever te kunnen gebruiken is de indeling aangepast en heeft het een eigentijdse, moderne inrichting gekregen. Uitgangspunt was het realiseren van een innovatief, dynamisch plein als ontmoetingsplek voor ondernemers, maar ook voor partners die samen met de KvK via het Plein ondernemers bedienen.

Ten behoeve van klantcontacten, evenementen en themabijeenkomsten hebben wij het nieuwe vaste meubilair geproduceerd en geïnstalleerd. Het betreft hier o.a. boekenkasten, werkplekken met en zonder scheidingswanden, diverse balies en computermeubels. Eén en ander geproduceerd in eiken fineer en blank afgewerkt. Open en transparant, maar met ruimte voor privacy. Een zakelijke sfeer met een huiselijke touch, door de toepassing van grote karpetten.