Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen losten, ontstaat in rap tempo een aantrekkelijke eilandenwijk waar Amsterdammers kunnen wonen aan het water. In de Houthavens wordt milieuvriendelijk gebouwd, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.

 

Superlofts is een nieuw woonconcept, ontwikkeld door Mark Koehler Architecten (MKA). Bewoners kunnen hier hun eigen casco droomloft samenstellen binnen een vast ruimtelijk en financieel kader. De gevelpuien zijn vijf meter hoog en zes meter breed. De appartementen bieden uitzicht over het IJ, de Houthavenkade en de Minervakade in Amsterdam.  In samenwerking met Homelab (MKA)) realiseren wij hier complete interieurs op maat en volledig naar wens van de toekomstige bewoners. Elke loft is ontworpen naar de levensstijl van de bewoner en kan aangepast worden in de toekomst.
Inmiddels hebben wij meerdere Superlofts in de Houthavens opgeleverd. Architecten en bewoners zijn enorm enthousiast. Nieuwe Superlofts worden op dit moment in onze productiehal opgebouwd. De Superlofts zijn erg populair en nieuwe projecten staan op stapel.