Maandag 13 november jl. heeft de feestelijke contract ondertekening plaatsgevonden voor de Upgrade Pieren Seating, Maatwerk (perceel 2) van Amsterdam Airport Schiphol. Issos is hier, na aanbesteding, de eer gegund al het maatwerkmeubilair te produceren en installeren. André van den Berg (Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group) en Nico Rigter, Algemeen Directeur van Issos Interieurbouw, tekenden voor de Upgrade Seating Maatwerk.

De basis voor de Upgrade is het One Space Concept. Door de verschillende schalen en functies heen krijgen de non-Schengen pieren van de luchthaven dezelfde look & feel. Een nieuw, open gebied waar de reiziger kan “waden en browsen”. Het One Space Concept wordt in verschillende delen/percelen uitgevoerd.

Bijzonder aan dit project is dat het geheel aan airside (beveiligd gebied) wordt uitgevoerd; dit geeft een extra dimensie aan de uitvoering. De oplevering is voorzien aan het einde van het eerste kwartaal 2019. Eén en ander gebeurt in samenwerking met Schiphol Group en DUS Architects.

Wij zijn zeer trots aan dit prestigieuze project mee te werken!

 

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten