Tijdens de viering van ons bedrijfsjubileum eind november hebben wij een prachtig gedrag aan giften mogen ontvangen. Nogmaals veel dank aan de gulle gevers!

Dit bedrag hebben we verdeeld over twee stichtingen die ons nauw aan het hart liggen: Stichting Kidshare en Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN).

De eerste donatie is inmiddels gedaan. Nico Rigter (links op de foto) heeft een mooi bedrag overhandigd aan Hans van Driel (rechts), voorzitter van Kidshare. Dit bedrag komt ten goede aan het tot stand brengen en onderhouden van basisvoorzieningen voor de armste kinderen. Denk hierbij aan voedselproductie, gezondheidszorg en onderwijs.

Wij zijn blij weer een kleine bijdrage geleverd te kunnen hebben aan het goede en zinvolle werk van Kidshare.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten