Algemeen directeur Nico Rigter en projectleider Erik Onink hebben zondag 8 september een wielrentocht voor het goede doel gemaakt. Zij zijn zondagnacht om 0.00 uur vertrokken met bijna 70 mede wielrenners voor een tocht van 385 kilometer rond het IJsselmeer.

De tocht is georganiseerd om geld in te zamelen voor de Stichting ALS op de weg. Deze stichting heeft als doel om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen bij het zo lang mogelijk optimaal functioneren in de maatschappij. Hiervoor zijn vaak aanpassingen en hulpmiddelen nodig die buiten de vergoeding vallen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), zorgverzekeraar of UWV.

Deels in de nacht hebben alle wielrenners deze barre tocht volbracht en bij elkaar ruim € 11.000,- bijeengebracht. De weergoden waren de wielrenners gelukkig goed gezind. Bij Issos zijn wij trots op alle deelnemers en “onze” helden!

Voor meer informatie: https://www.alsopdeweg.nl/

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten