Vrijdag 2 november jl. heeft de finale plaatsgevonden van de Verkiezing tot Starter en Onderneming van het Jaar van de gemeente Aalsmeer.  Per categorie (Starter, Onderneming Klein en Onderneming Groot) waren vier ondernemingen genomineerd. Issos was één van de finalisten in de categorie Onderneming Groot. Bijna het gehele Issos team was aanwezig op deze feestelijke avond.

Tijdens deze prijsuitreiking voor ondernemers in de Studio’s Aalsmeer werden de aanwezigen verrast met muziek en entertainment. Daarnaast werden professionele bedrijfsvideo’s van de genomineerden vertoont die eerder waren opgenomen. Deze gaven een goede indruk van de veelzijdige en hoogwaardige economische bedrijvigheid in het Aalsmeerse.

Tijdens de goed georganiseerde avond werd één van de overige genomineerde bedrijven verkozen tot Onderneming van het Jaar. Wij feliciteren directie en medewerkers van Stieva Metaal van harte met deze eervolle onderscheiding.

We kijken terug op een ontspannen en feestelijke avond en waarderen de getoonde erkenning vanuit de gemeente.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten