Editie 8-2018 van woonblad Eigen Huis & Interieur bevat een artikel over een van onze projecten. Het artikel bestaat uit een fotoreportage van 15 pagina’s van fotograaf Jansje Klazinga, met tekst van Emmy van Dantzig. Hierin tonen en bespreken zij een Superloft die wij enige tijd geleden opleverden in de Amsterdamse Houthavens. Een groot leeg casco, met vijf meter hoge muren, volledig ingericht naar de woonwensen van de bewoner.

Marc Koehler Architects tekende voor het ontwerp.Wij realiseerden hier onder andere een eikenhouten volume van vloer tot aan plafond. Hierin zijn meerdere woonfuncties verwerkt, van boekenkast tot keuken. Ook de mechanische ventilatie en installatie zijn in dit blok verwerkt.

Eigen Huis & Interieur gidst haar lezers door de mooiste eigentijdse interieurs en trends in binnen- en buitenland. In de uitgebreide woonreportages vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis en zorgen paginagrote beelden voor verrassende momenten. Het magazine verschijnt tien keer per jaar.

 

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten